Алекс Сърчаджиева разказа пред Тото колко безцеремонни и бездушни могат да

...
Алекс Сърчаджиева разказа пред Тото колко безцеремонни и бездушни могат да
Коментари Харесай

Скандал! Сърчаджиева каза истината за Игри на волята

Алекс Сърчаджиева разказа пред Тото какъв брой безцеремонни и бездушни могат да бъдат от време на време тези, с които и за които работиш. След доста тежък за нея интервал до гибелта на Иван Ласкин остава без никакви средства, жилище и с голям брой заеми – пари, които са отишли за лекуването му. Тогава се отваря опцията пред нея да си стъпи на краката след поканата да бъде водеща на първи сезон на „ Игри на волята “.

" След като сполучливо водих първи сезон на „ Игри на волята “, имах покана и за втори. Бях предизвестена да не поемам никакви задължения и оферти от други. Аз съблюдавах ангажимента и отказвах на всички. И за премия бях махната от фотосите на предаването пет дни преди началото по телефона. Казаха ми, че ще го вършат, само че без мен. Аз бях подготвена с целия багаж и детето да отивам на Царево.
-->
Около пет часа гледах в една точка и по-късно доста ревах. Стана ми доста обидно, някак си предложения ме на едно кафе и ме излъжи. Направи го красиво. Обясненията бяха следните: „ Писна ни от теб, доста се натрапва твоя облик, има друга идея “. И ме върнаха в изходна позиция и аз още веднъж потеглих по приятелите си да ме устоят, хранят и приютяват. Заради тях месеци наред нямах работа и никакви приходи ", спомня си актрисата.

Но Алекс показа, че към този момент не съжалява за това, което й се е случило, тъй като е имала време да намерения и реализира личното си театрално зрелище, написа vihrogon.bg.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР